Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για φοίτηση στο Δ.Π.Μ.Σ «Εξειδίκευση στις Τ.Π.Ε. και Ειδική Αγωγή – Ψυχοπαιδαγωγική της Ένταξης» κατά το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025

Το Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος» θα λειτουργήσει για το ακαδημαϊκό έτος 2024 – 2025 το Δ.Π.Μ.Σ. με τίτλο «ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΙΣ Τ.Π.Ε. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ – ΨΥΧΟΠΑΙΓΩΓΙΚΗ ΤΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ».

Θα ληφθούν υπόψη μόνο οι αιτήσεις ενδιαφερομένων που:

(1) θα υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση στη διεύθυνση:

https://forms.gle/6hzHJ5Qc363FnGQo6 μέχρι την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024.

(2) θα αποστείλουν ηλεκτρονικά τα απαραίτητα δικαιολογητικά στη διεύθυνση specialedu@helit.duth.gr (οι ενδιαφερόμενοι για το τμήμα της Κομοτηνής) και στη διεύθυνση specialedu@iit.demokritos.gr (οι ενδιαφερόμενοι για το τμήμα της Αθήνας)

Στο συγκεκριμένο ΠΜΣ μπορούν να κάνουν αίτηση πτυχιούχοι από όλες τις κατευθύνσεις. Για παράδειγμα, μπορούν να αιτηθούν πτυχιούχοι θεωρητικής μέχρι και θετικής κατεύθυνσης.

Ένα τμήμα παρακολουθεί εξ ολοκλήρου στην Αθήνα και ένα άλλο τμήμα παρακολουθεί εξ ολοκλήρου στην Κομοτηνή. Οι φοιτητές καλούνται να δηλώσουν το τμήμα που τους ενδιαφέρει.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΔΩ

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ: