Ανακοίνωση Ορκωμοσίας – Τμήμα Αθήνας

Η τελετή αποφοίτησης των φοιτητών του Δ.Π.Μ.Σ. «Εξειδίκευση στις Τ.Π.Ε. και Ειδική Αγωγή – Ψυχοπαιδαγωγική της Ένταξης» του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Δ.Π.Θ. και του Ινστιτούτου Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος» που φοίτησαν στο τμήμα Αθήνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023 και ώρα 10:30 π.μ. στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος στην Αγία Παρασκευή Αττικής.

Η τελετή αποφοίτησης θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις διατάξεις της αριθ. Δ1α/ΓΠ.οικ.5432/27-01-2023 (Φ.Ε.Κ./Β ́/389/28-01-2023) Κ.Υ.Α.

Συνιστάται η χρήση προστατευτικής μάσκας για όλους τους παρευρισκόμενους στην τελετή τόσο κατά την είσοδο, όσο και καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής τους στον χώρο διεξαγωγής της τελετής.

Επισημαίνεται ότι απαγορεύεται αυστηρά η χρήση αντικειμένων που προκαλούν υλική ή ηχητική ρύπανση στον χώρο του αμφιθεάτρου.

Σε περίπτωση που αδυνατείτε να παρευρεθείτε στην τελετή, παρακαλούμε ενημερώστε τη Γραμματεία του ΔΠΜΣ μέχρι την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 με απάντηση στο παρόν email.